Onze djembe workshop ook voor uw teambuilding en bedrijfsuitjes.

Heeft u een bedrijf en wilt u van uw werknemers een team maken. Dat elkaar aanvoelt, samen werkt, ontspannen is en vol energie zit?
Onze Djembe workshop voor teambuilding & fun brengt collega’s bij elkaar. Op een leuke, muzikale, actieve en informele manier.

OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39

Hoe verloopt een  Djembe workshop bij Drum 4 Fun.

Voor onze Djembe workshop decoreren wij de ruimte. Voor elke collega zetten wij een Djembe klaar. De meeste Djembe workshops worden door Jan Snijder gegeven. Hij begint met het aanleren van een traditioneel West-Afrikaans ritme. Al spelend wordt het ritme opgebouwd in onze Djembe workshop. Natuurlijk is er tijd en ruimte voor interactie en een grapje. Indien gewenst komt ook Zang en Dans aan bod in onze Djembe workshop. Uiteindelijk speelt u samen een compleet ritme met meerdere partijen, oproep en solo’s.

Typen Djembe workshop voor bedrijven.

 • SHOW: Interactieve Djembe workshop met FUN.

 • MUZIEK: Djembe workshop met verschillende instrumenten.

 • TRAINING/ TEAMBUILDING: Djembe workshop met een doel.

 • FEESTELIJKE DJEMBE WORKSHOP: Met party gadgets & dansen.

U kunt combinaties maken, wij adviseren graag, bel vandaag nog 0229 – 75 89 39

OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39
Na een intensieve inhoudelijke dagprogramma, was het tijd voor ontspanning. De leden van programmagroep Recreatie om de Stad, functionarissen van de Provincie Utrecht genoten van de Djembe workshop. Ontzettend bedankt voor de leuke verbindende workshop. Geweldige ervaring en heerlijke swingende afsluiting van een top dag. Drum 4 Fun kreeg iedereen los achter de djembé en op de vloer. We hebben heerlijk muziek gemaakt.
Jacquelien Uit Oude Groeneveld, Management - Provincie Utrecht

Afrikaanse percussie muziek tijdens uw Djembe workshop.

Bij een Djembe workshop maakt u als groep samen muziek. Het leuke van een Djembe workshop is dat iedereen het kan. Al vrij snel speelt ook uw team een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. Wij kijken tijdens de Djembe workshop naar de afzonderlijke muzikale talenten van uw collega’s en stemmen de uitdagingen daar op af.

Teambuilding Djembe workshop

Een Djembe workshop is een krachtige manier om uw team met elkaar in een ritme te verbinden. Dit verhoogt de groepsenergie en stimuleert de samenwerking. Wij voegen daar een gezonde dosis Fun aan toe om tijdens teamuitjes tot een optimaal teambuildings resultaat te komen.

Show – Fun Djembe workshop voor bedrijfsfeesten

De kracht van de Djembe geeft veel energie. Drum 4 Fun gebruikt deze energie tijdens de Djembe workshop op een leuke manier. Wij heten niet voor niks Drum 4 Fun. Fun staat bij ons bovenaan, we komen om u en uw collegas te entertainen en een goed gevoel te geven met onze Djembe workshop.

De Instructeur & Muzikanten tijdens uw Djembé workshop.

Jan Snijder en zijn team geven de workshops van Drum 4 Fun. Op de pagina -Over ons- kunt u de korte biografie lezen. De passie voor de Afrikaanse percussie muziek van is er al sinds 1994. Voor de groep staan, mensen motiveren en entertainen is een natuur talent.

Decoreren van de ruimte voor uw Djembe workshops

Als wij aankomen decoreren wij de ruimte waar de Djembe workshop plaatsvindt. Met decoratiedoeken en andere spullen vindt zo uw Djembe workshop plaats in een warme, vrolijke en vooral feestelijke Afrikaanse oase. Ook uw kantine herkent u niet meer terug. Wij hebben genoeg materiaal om zelfs een conferentie zaal om te toveren.

Instrumentengebruik tijdens de Djembe workshop

Tijdens de Djembe workshop maken wij gebruik van meerdere instrumenten, met als hoofdinstrument de Djembe. Andere instrumenten zijn de Doundoun en Krin. Zie onze pagina – Geschiedenis van de Djembe – voor meer informatie over de achtergrond van de workshopinstrumenten.

OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39
Drum4Fun deed het geweldig! Zij wisten namelijk in no time onze gezelschap van over het algemeen wat oudere bedachtzame mannen naar mooie momenten te trommelen. Een hele goede break van de dag die beslist over een serieus onderwerp ging. Prima, maakte de dag helemaal compleet! Drum4Fun bedankt voor jullie inzet en professionaliteit namens de organisatie.
R. Geradts, ICT - Nationale Politie
We hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de Djembe workshop met Drum4Fun. Het heeft ons saamhorigheidsgevoel versterkt. Bedankt voor jullie energieke bijdrage! Mensen waren echt heel enthousiast. Bedankt voor je medewerking en groeten aan jullie hele Vitale crew!
Karim Matthijsse , Rabobank

Onder aan deze pagina reviews van bedrijven en referenties van klanten

Icebreakers tijdens uw Djembe workshop

Mensen hebben soms even een beetje hulp nodig om los te komen. Daar hebben wij in de loop der jaren een hele serie ice breakers voor ontwikkeld. Allemaal een buikdans sjaaltje over de schouwders, uw stropdas voor het komende uur. Even een korte warming-up achter de Djembe om de lag in de groep te krijgen.

Dansen & Limbo, tijdens uw Djembe workshop

Onze ervaring is dat men door de live-muziek van een Djembé workshop makkelijk loskomt. Dan zijn er vaak mensen die graag dansen, zeker als hun eigen collega’s trommelen. Deze wisselwerking tijdens de Djembé workshop is ook heel stimulerend voor de teambuilding. Wel houden wij ook hier rekening met mensen, die niet van dansen houden. Alles mag maar niets moet. Maar iedereen krijgt een shaker in de hand en de heren willen vaak graag onder het Limbo-koord door.

Welke gelegenheid leent zich voor Djembe workshop

Teambuilding / Bedrijfs event / Vergader break / Fusie

De duur van onze Djembe workshop

U bent vrij om de lengte van uw Djembe workshop geheel naar wens in te vullen, zodat het perfect past in uw programma. Van 20 minuten tot een compleet avondvullend programma. Het is echter onze ervaring dat een Djembe workshop van anderhalf uur met een kleine pauze het beste werkt.

De groepsgrootte tijdens uw Djembe workshop

Drum 4 Fun beschikt over voldoende grote Djembes/ trommels. Wij geven dan ook Djembe workshop aan groepen van 7 tot 700 personen. Met 7 personen trommelen na een lange vergadering of met 700 na een congres. Afhankelijk van de Djembe workshop nemen wij voldoende muzikanten mee, decoratiemateriaal en geluidsapparatuur.

Gratis groeps foto & een serie foto’s van uw Djembe workshop

Met uw eigen toestel maakt Masjha een aantal foto’s. Dan heeft u deze direct in bezit. Masjha heeft een Diploma Film Academie van de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten 1997

Diploma’s / handgemaakt kettinkje

Na de Djembe workshop krijgen uw werknemers een Djembe kettinkje, dit wordt gepresenteerd als Afrikaans Diploma. Een leuk aandenken aan een geslaagde Djembe workshop. De kettinkjes zijn handgemaakt door een familie in West-Afrika. U kunt deze extra bij bestellen.

OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39

Onze tevreden klanten, reviews van bedrijven van onze Djembe workshop.

Klant tevredenheid vinden wij belangrijk. Wij hebben dan ook onze workshops aangepast en verbeterd tot een mooi product waar wij volledig achter staan. Onze passie voor de West Afrikaanse Djembe muziek is in 1994 aangewakkerd. Na jaren lang les hebben gehad van Afrika’s beste muzikanten, zijn wij begonnen met het geven van workshops. In 2006 hebben wij hier ons full time werk van gemaakt. En tot op heden maken wij met heel veel plezier muziek. Mensen laten genieten en verbinden is onze drijfveer. 

Masjha & Jan Snijder – Drum 4 Fun

Djembe workshop in Utrecht, met 350 personen. Voor de opening van het Prinses Maxima Centrum.
Djembe workshop in Heerhugowaard, met 120 docenten van het Trinitas college.
Djembe workshop in Bathmen, voor 60 personen, verplegend personeel van t’Dijkhuis.
Djembe workshop in Almere, voor 150 personeelsleden van ICT Politie.
In dit bedrijf hadden we nog nooit samen gedanst en muziek gemaakt, men was dan ook terughoudend. Maar na een half uurtje stonden we te swingen of het de normaalste zaak van de wereld was en de volgende dag had men het er nog over. Bedankt voor alles de prettige contacten vooraf, de verstrekte informatie, het enthousiasmeren, de workshop en niet te vergeten de geweldige dvd. Jullie zijn schatten van mensen en ik hoop dat er nog heel veel workshops etc zullen volgen. Liefs en groeten,
Loes Brandenburgh, Oostwoud International BV -(Specialist in Medisch Meubilair)
Wat een gezelligheid en wat een sfeer. Het hele team is nog steeds onder de indruk van elkaar! Sportief zijn we wel, maar dat we ook allemaal zo ritmisch waren… Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Pascalle Raaphorst, Sportfondsen Lansingerland B.V./Zwembad de Windas
Djembe workshop in Zuidhorn Provincie Groningen, voor 50 Directeuren uit het basisonderwijs.
Djembe workshop in Kampen, voor 80 Brandweerleden en hun gezinnen.
Djembe workshop in Zwolle. In het PEC Stadion. En een heel gezellig team van Alliander.
Djembe workshop in Utrecht. Super enthousiast team van Mobilee management & advies.
OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39

Bedrijven waar wij onze Djembe workshop hebben gegeven.

 • Djembe Activiteit in zwaagdijk voor teamdag van huisartsenpost West Friesland
 • Afrikaans trommelen in Tegelen voor personeelsuitje van Fysio Centrum Tegelen
 • Drum 4 Fun in Breda voor teamuitje verplegend personeel van Stichting Elisabeth
 • Djembe workshop met Fun voor de activiteiten dag voor het personeel van de gemeente Rijswijk
 • Djembe workshop met Fun in Arnhem voor Jaarlijkse Management week van KGS Diamond
 • Djembe spelen in Zwaag voor personeelsuitje van Gemeente Hoorn
 • Muziek workshop in Klarenbeek voor interne bedrijfsdag van  Eelerwoude
 • Teambuilding Activiteit in Zandvoort voor Bedrijfsevenement van ABN AMRO
 • Percussie workshops in Utrecht voor Divisiebureau, kennisuitwisseling tussen functies UMC Utrecht
 • Afrikaanse Djembe workshop in brummen voor bedrijfs feest viering fusie van  Perspectief Zutphen
 • Trommel workshop in Zandvoort voor Bedrijfsbijeenkomst van Thalassa BV
 • Djembe Activiteit in Reutum voor nader kennis maken en samenwerken van UWV Hengelo
 • Afrikaans trommelen in Hoorn voor Festival 2020 van 300 personeel gemeente Hoorn
 • Drum 4 Fun in Berkhout voor Docenten van Basisschool de Baanbreker
 • Djembe workshop met Fun in Heerhugowaar voor 200 Docenten van Trinitas College
 • Djembe workshop met Fun in Zwolle voor teamdag leerkrachten van Montessorischool
 • Djembe spelen in Best voor de BHV groep van Philips Helathcare
 • Muziek workshop in Budel teambuilding Zorgcentrum Mariënburght Stichting Land van Horne.
 • Teambuilding Activiteit in Nijmegen afd. Interne Geneeskunde, artsen in opleiding Radboud UMC
 • Percussie workshops in Den Haag voor teambuildings dag van Ministerie van Defensie
 • Afrikaanse Djembe workshop in Vlaardingen voor Beleidsdag van Zorgcentrum Schiewaegh

Bedrijven waar wij onze Djembe workshop hebben gegeven.

 • Djembe workshop met Fun in Noordwijkerhout voor personeelsuitje van NH Conference Centre
 • Djembe spelen in Deventer voor Zwembad personeelsuitje van Sportbedrijf Deventer
 • Muziek workshop in Amsterdam voor kerstborrel Advocaten kantoor Baker & McKenzie
 • Teambuilding Activiteit in Heerhugowaard voor personeelsuitje Zowiezo Kinderopvang
 • Percussie workshops in Oudendijk voor personeelsuitje van Chocoladefabriek De Beemster BV
 • Afrikaanse Djembe workshop in Assen voor personeelsuitje Gamma
 • Djembe workshop met Fun in Utrecht voor Management team van Gemeente Utrecht
 • Djembe spelen in Vianen voor personeels training van Sligro Food Group
 • Muziek workshop in Wageningen voor teamuitje van fysiotheraie Zinzia
 • Teambuilding Activiteit in Amsterdam voor Studiedag van Cordaan, Zorgonderwijs
 • Percussie workshops in Putten voor personeelsuitje van 2 Sisters Storteboom BV
 • Afrikaanse Djembe workshop in Veenendaal voor personeelsuitje Van Interactcontour
 • Trommel workshop in Diemen voor managementdag over samenwerken Van GGZ Nederland
OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39
0
Instrumenten
0
uur per dag
0
dagen genieten
0
provincies