Drum 4 Fun heeft een aantal algemene voorwaarden opgesteld, verder zijn de voorwaarde die algemeen in Nederland gelden van kracht.

Offerte, Optie en Betaling

 1. De prijs in de offerte, die u heeft ontvangen, is een maand geldig.
 2. Na het ontvangen van een offerte kunt u ons mailen met het verzoek om een datum in optie te zetten.
 3. Als u de workshop wilt afnemen ontvangt u een contract. U heeft nu nog 3 dagen herroepings recht.   
 4. Na dat u het contract heeft getekend. Kunt u workshops niet herroepen of afzeggen.
 5. Betaling geschied per bank.
 6. In het laagseizoen (nov-april) ontvangt u een factuur voor een aanbetaling van 25% en het resterende bedrag 1 tot 4 weken voor de workshop.
 7. In het hoogseizoen (mei-okt) ontvangt een factuur voor een aanbetaling van 50% en het resterende bedrag 6 tot 12 weken voor de workshop.
 8. Scholen die gebruik maken van de 25% korting dienen de workshop 30 dagen na factuur datum te voldoen.
 9. Mocht u een workshop willen verplaatsen en wij hebben een datum beschikbaar, dan doen wij dat graag. In sommige gevallen komen er dan extra kosten bij. 
 10. Zegt u de geplande workshop na het tekenen van het contract af, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. 
 11. In uitzonderlijke gevallen (bij calamiteiten en ongevallen) kan het betaalde bedrag als een tegoed bon gebruikt worden voor een toekomstige workshop. Dit dient binnen een jaar te gebeuren.
 12. Het houd iedereen bezig: Wat als door overmacht (Corona LOCKDOWN) ons evenement niet kan doorgaan?  Drum4Fun geeft per jaar 135 Djembé workshops op scholen en voor bedrijven. De kans dat een evenement moet worden uitgesteld is aanwezig. Vandaar dat wij een nieuwe -Algemene voorwaarde- toe passen. U kunt gerust zonder risico, een djembé workshop bij ons boeken. Mocht door overmacht (Corona-LOCKDOWN) uw evenement niet doorgaan, op de geplande datum. Dan behoud u het recht op een workshop. Wij zullen dan in overleg met u, een nieuwe datum in-plannen.
 13. Indien u uw workshop niet wilt verplaatsen maar annuleren, dan gelden de aanbetalingskosten als annuleringskosten. 
 14. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u ons bellen 06 145 90 277

Groepshandeling

 1. De deelnemers dienen de muziek instrumenten met zorg te behandelen, eventuele schade zal in rekening worden gebracht.
 2. De deelnemers dienen de instructeurs met respect te behandelen, eventuele overtreding kan leiden tot vroegtijdig staken van de workshop. Wij wijzen u hier met name op bij grote groepen jongeren of daar waar drank in het spel is. Wij rade u aan zelf zorg te dragen voor goede begeleiding van de groep. 

Locatie voorwaarde

 1. Voor het bespelen van djembé is het noodzakelijk dat de deelnemers kunnen zitten, indien u zorg draagt voor de locatie dan attenderen wij u erop dat er voldoende stoelen (liefst zonder armleuningen) en/of banken aanwezig dienen te zijn.
 2. Niets is beter dan met mooi weer buiten muziek maken, maar de instrumenten zijn uiterst gevoelig voor vocht. Bij slecht weer (Mist & Motregen) moet er een binnen alternatief zijn. Ook zand of nat-gras zijn voor de instrumenten niet mogelijk. 
 3. En laten wij de buren niet vergeten, het zou zonde zijn als de workshop gestaakt dient te worden omdat de buren klagen. Mocht dit het geval zijn dan dient u toch de workshop te betalen.
 4. U dient zorg te dragen voor de parkeer plaats van onze bus (6 meter lang, 3 meter hoog). Mocht dit ver van de locatie zijn dan dienen wij dit van te voren te weten, zodat wij eerder aanwezig zijn. Eventuele parkeer kosten zijn voor uw rekening

Calamiteiten

Wij rijden door heel Benelux om naar u toe te komen. Wij houden rekening met de standaard file tijden, zodat wij op tijd aanwezig zijn. Mocht er een Code oranje gelden of andere extreme omstandigheden dan is dat overmacht. Wij houden u op de hoogte van onze te verwachte aankomst tijd, zodat u op de hoogte bent.

a. Als wij door overmacht te laat zijn en wij kunnen de workshop nog geven dan blijven de kosten conform volgens offerte.

b. Bij code oranje gaan wij niet rijden, de workshop vervalt dan, wij brengen dan geen kosten in rekening.

16. In geval van ziekte kunnen wij niet aanwezig zijn. Wij zullen dan een collega voordragen, zodat uw workshop kan doorgaan.

17. U kunt in geen enkel geval een boete claim indienen.

Planning voor Djembe workshop volwassenen (Scholen krijgen een schema op maat gemaakt)

30 minuten opbouwen en parkeren

45 minuten workshop

15 minuten pauze

30 minuten workshop

15 minuten groepsfoto en afbouwen.

Drum4Fun is 2 uur 15 minuten op locatie.

Mocht u een kortere opbouw tijd of workshop wensen dan kan dat in overleg. Dit heeft geen invloed op de kosten.

Mocht u Drum 4 Fun langer aanwezig dienen te zijn. Door dat: het parkeren meer tijd kost of u wilt dat Drum4Fun eerder opbouwt of u wilt langer pauzeren. Dan kan dat alleen in overleg vooraf. Dan houden wij daar rekening mee in onze planning. Dit kan eventueel extra verblijfskosten met zich mee brengen.