Algemene voorwaarde2018-11-23T09:54:59+00:00
Drum 4 Fun heeft een aantal algemene voorwaarden opgesteld, verder zijn de voorwaarde die algemeen in Nederland gelden van kracht.
Offerte, Optie en Betaling
1. De offerte die u heeft ontvangen is een maand geldig.
2. Na het ontvangen van een offerte kunt u ons mailen met het verzoek om een datum 5 dagen in optie te zetten.  
3. Na dat u de workshop besteld heeft, heeft u 3 dagen herroepingsrecht. U kunt de workshop kosteloos annuleren. Na deze 3 dagen kunt u workshops niet herroepen of afzeggen.
4. Betaling per bank. U ontvangt een factuur voor een aanbetaling van 20% en het resterende bedrag 7 dagen voor de workshop. Scholen 3 weken voor de workshop. 
5. Zegt u de geplande workshop af dan zijn wij genoodzaakt 60 % in rekening te brengen.  
6. Mocht u een workshop willen verplaatsen en wij hebben een datum beschikbaar, dan doen wij dat graag. In sommige gevallen komen er dan extra kosten bij. 
7. Zegt u de geplande workshop één week voor de geplande datum af, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. 
8. In uitzonderlijke gevallen (bij calamiteiten en ongevallen) kan het betaalde bedrag als een tegoed bon gebruikt worden voor een toekomstige workshop. Dit dient binnen een jaar te gebeuren.
Groepshandeling
9. De deelnemers dienen de muziek instrumenten met zorg te behandelen, eventuele schade zal in rekening worden gebracht, deze kan oplopen tot 300 euro per instrument.
10. De deelnemers dienen de instructeurs met respect te behandelen, eventuele overtreding kan leiden tot vroegtijdig staken van de workshop. Wij wijzen u hier met name op bij grote groepen jongeren of daar waar drank in het spel is. Wij rade u aan zelf zorg te dragen voor goede begeleiding van de groep. 
Locatie voorwaarde
11. Voor het bespelen van djembé is het noodzakelijk dat de deelnemers kunnen zitten, indien u zorg draagt voor de locatie dan attenderen wij u erop dat er voldoende stoelen (liefst zonder armleuningen) en/of banken aanwezig dienen te zijn.
12. Niets is beter dan met mooi weer buiten muziek maken, maar de instrumenten zijn uiterst gevoelig voor vocht. Bij slecht weer (Mist & motregen) moet er een binnen alternatief zijn. Ook zand of nat-gras zijn voor de instrumenten niet mogelijk. 
13. En laten wij de buren niet vergeten, het zou zonde zijn als de workshop gestaakt dient te worden omdat de buren klagen. Mocht dit het geval zijn dan dient u toch de workshop te betalen.
14.  U dient zorg te dragen voor de parkeer plaats van onze bus (7 meter lang, 3 meter hoog). Mocht dit ver van de locatie zijn dan dienen wij dit van te voren te weten, zodat wij eerder aanwezig zijn. Eventuele parkeer kosten zijn voor uw rekening
Calamiteiten
15. Wij rijden door heel Benelux om naar u toe te komen. Wij houden rekening met de standaard file tijden, zodat wij op tijd aanwezig zijn. Mocht er een Code oranje gelden of andere extreme omstandigheden dan is dat overmacht. Wij houden u op de hoogte van onze te verwachte aankomst tijd, zodat u op de hoogte bent.
a. Als wij door overmacht te laat zijn en wij kunnen de workshop nog geven dan blijven de kosten conform volgens offerte.
b. Bij code oranje gaan wij niet rijden, de workshop vervalt dan, wij brengen dan geen kosten in rekening.
16. In geval van ziekte kunnen wij niet aanwezig zijn. Wij zullen dan een collega voordragen, zodat uw workshop kan doorgaan.
17. U kunt in geen enkel geval een boete claim indienen mocht er spraken zijn van punt 15 en 16.

Dit is een custum widget

hier kunnen we een mooie tekst zetten

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Dit is een custum widget 2

hier kunnen we een mooie tekst zetten

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.