Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Drum 4 Fun.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Drum 4 Fun.nl  , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Drum 4 Fun.nl verstrekt. Drum 4 Fun.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Factuur gegevens

– Uw IP-adres

– Alle gegevens die nodig zijn om een Djembe workshop/Show te geven. [Aantal deelnemers, soort groep, locatie, rede voor het evenement, lijst van mensen die meewerken aan de productie en hun telefoon nummers, leerling aantal, datum van het evenement etc]

WAAROM Bedrijf: Drum 4 Fun.nl GEGEVENS NODIG HEEFT

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Bedrijf: Drum 4 Fun.nl uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een Djembe workshop/Show.

HOE LANG Bedrijf: Drum 4 Fun.nl GEGEVENS BEWAART

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl bewaart uw persoonsgegevens sinds 2006.

Zie: Belastingdienst.nl Bewaarplicht administratie

DELEN MET ANDEREN

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de

uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Meestal niet van toepassing.

FOTO’s

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl maakt foto’s voor prive gebruik. Mochten wij deze op een later tijdstip toch voor openbaar gebruik willen toepassen. Dan zullen wij eerst om schriftelijke toestemming vragen van de mensen en kinderen op de foto, voor het specifieke doel van de te plaatsen foto.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Bedrijf: Drum 4 Fun.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Bedrijf: Drum 4 Fun.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS en GOOGLE-ADS

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Bedrijf: Drum 4 Fun.nl bij Google

zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),

overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het

privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Bedrijf: Drum 4 Fun.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bedrijf: Drum 4 Fun.nl heeft hier geen invloed op.

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Bedrijf: Drum 4 Fun.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een

verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@drum4fun.nl Bedrijf: Drum 4 Fun.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl bewaart alleen gegevens die u via mail of telefonisch contact heeft doorgegeven en die Bedrijf: Drum 4 Fun.nl van het internet heeft gevonden.

BEVEILIGEN

Bedrijf: Drum 4 Fun.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Bedrijf: Drum 4 Fun.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Bedrijf: Drum 4 Fun.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Bedrijf: Drum 4 Fun.nl op.

Adres: Drum 4 Fun, Westeinde 269, 1647ML  Berkhout.

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  37127520 (Sinds 2006)

Telefoon: 0640087912

E-mailadres: info@drum4fun.nl