Djembe Drum Workshop Privé feesten & verenigingsuitjes.

Wij komen een feestje bouwen. Met onze Djembe Drum Workshop brengen wij mensen van alle leeftijden bij elkaar op een leuke, muzikale, actieve en feestelijke manier.

Wij komen om u te entertainen!

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Hoe verloopt een Djembe Drum Workshop bij Drum 4 Fun.

Voor de Djembe Drum Workshop decoreren wij de ruimte en zetten voor al uw leden een Djembe klaar. Jan Snijder geeft de Djembe Drum Workshop en begint met het aanleren van een traditioneel West-Afrikaans ritme. In het laatste deel van de Djembe Drum Workshop speelt u samen het ritme, compleet met oproep en solos.

Een Djembe Drum Workshop voor welke gelegenheid geschikt…

 • VERENIGINGSUITJE : Interactieve Workshop Djembe met FUN

 • FAMILIEDAG : Drum Workshop/ verschillende instrumenten.

 • VRIENDENWEEKEND : Percussie Workshop

 • FEESTELIJKE WORKSHOP: Met party gadgets & dansen.

  (Verjaardagsfeest, Buurtfeest, Trouwfeest…)

Wij adviseren graag, bel vandaag nog 06-145 90 277

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Hallo Jan en Marsha,

Ik wil jullie toch even laten weten dat de reacties van mijn familieleden meer dan enthousiast waren. Wij hebben met z’n allen genoten van de manier waarop Jan de workshop gestalte gaf en hoe hij, gecompleteerd door Marsha, de hele groep van jong tot oud mee kreeg in een meeslepend steeds groter worden enthousiasme. Complimenten van ons allen en nogmaals heel hartelijk dank voor dit “spektakel” waardoor onze 38e familiedag/verjaardag van onze broer in onze herinnering een van de meest aansprekende familiedagen tot nu toe is geworden.
Wij zullen ons enthousiasme delen.

Anton Peeters , Namens de hele familie

Afrikaanse percussie muziek tijdens uw Djembé workshop.

Bij een Djembe workshop maakt u als groep samen muziek. Het leuke van een Djembe workshop is dat iedereen het kan. Al vrij snel speelt ook uw gezelschap een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. Wij kijken tijdens de Djembe workshop naar de afzonderlijke muzikale talenten van uw (familie) leden en stemmen de uitdagingen daar op af.

Teambuilding workshop Djembé.

Een Djembe workshop is een krachtige manier om uw gezelschap met elkaar in een ritme te verbinden. Dit verhoogt de groepsenergie en stimuleert de samenhorigheid. Wij voegen daar een gezonde dosis Fun aan toe om tijdens uw uitje tot een optimaal teambuildings resultaat te komen.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Show – Fun workshop Djembe voor feesten

De kracht van de Djembe geeft veel energie. Drum 4 Fun gebruikt deze energie tijdens de Djembe workshop op een leuke manier. Wij heten niet voor niks Drum 4 Fun. Fun staat bij ons bovenaan, we komen om u en uw (familie) leden te entertainen en een goed gevoel te geven met onze Djembe workshop.

De Instructeur & Muzikanten tijdens uw Djembé workshop.

Jan Snijder en zijn team geven de workshops van Drum 4 Fun. Op de pagina -Over ons- kunt u de korte biografie lezen. De passie voor de Afrikaanse percussie muziek van is er al sinds 1994. Voor de groep staan, mensen motiveren en entertainen is een natuur talent.

Decoreren van de ruimte voor uw Djembe workshop

Als wij aankomen decoreren wij de ruimte waar de Djembe workshop plaatsvindt. Met decoratiedoeken en andere spullen vindt zo uw Djembe workshop plaats in een warme, vrolijke en vooral feestelijke Afrikaanse oase. Ook uw ruimte herkent u niet meer terug.

De 120 percussie-instrumenten die Drum 4 Fun standaard gebruikt tijdens uw djembé workshop

Drum 4 Fun heeft een unieke collectie professionele slagwerkinstrumenten. 120 authentieke handgemaakte trommels uit West-Afrika. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat de deelnemers het interessant vinden om op verschillende instrumenten te spelen. Behalve dat het leuk is om elk kwartier op een ander instrument te spelen, is een ander bijkomend voordeel, dat het de handen van de deelnemers spaart. Er is altijd helaas een percentage mensen met gevoelige handen, vandaar dat Drum4Fun heeft geïnvesteerd in instrumenten, die je met een stok bespeeld.  De djembe bespeel je met je handen.  Andere instrumenten worden met een stok bespeeld: Doun-douns – met hun lage bass sounds. De Krin – een melodie-instrument met hoge tonen en de Ballafoon een grote houten sillofoon. Elk instrument met een eigen Timbre, klankkleur en sound. Leuk ook om te zien hoe mensen een voorkeur hebben en zo is er na de pauze tijd en ruimte om naar wens te spelen op je favoriete instrument.  Samen vormen de instrumenten een eenheid, zodat het tijdens de percussie muziek workshop goed klinkt, zoals een echte Afrikaanse band. Een energiek en volumineus concert. In één woord: fantastisch! Als extra hebben wij voor tijdens het dansen ook nog shakers en tamboerijnen.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
Beste Jan & Masjha,
We willen jullie even laten weten dat het optreden van gisteren in Monnickendam weer een ontzettend succes is geweest.
De mensen hebben genoten. Het was weer prima verzorgd en heel gezellig. Dus nogmaals onze dank en zeker tot ziens,
Henk en Rita van Bavel, Namens het Caeciliakoor
Jan en Masjha
Bedankt namens iedereen van JOKOkoor Leidschendam voor de gezellige middag afgelopen zondag. Iedereen had het onwijs naar z’n zin. De dag was helemaal perfect verlopen.
Nogmaals bedankt.
Berna, Monique en Dorothé, JOKOkoor Leidschendam

Onder aan deze pagina reviews van bedrijven en referenties van klanten

Icebreakers tijdens uw Djembe workshop

Mensen hebben soms even een beetje hulp nodig om los te komen. Daar hebben wij in de loop der jaren een hele serie ice breakers voor ontwikkeld. Allemaal een buikdans sjaaltje over de schouwders, uw stropdas voor het komende uur. Even een korte warming-up achter de Djembe om de lag in de groep te krijgen.

Dansen & Limbo, tijdens uw Djembe workshop

Onze ervaring is dat men door de live-muziek van een Djembé workshop makkelijk loskomt. Dan zijn er vaak mensen die graag dansen, zeker als hun eigen (familie) leden trommelen. Deze wisselwerking tijdens de Djembé workshop is ook heel stimulerend voor de samenhorigheid. Wel houden wij ook hier rekening met mensen, die niet van dansen houden. Alles mag maar niets moet. Iedereen krijgt een shaker in de hand en de jongeren van het gezeldschap willen vaak graag onder het Limbo-koord door.

Leeftijd en een Djembe workshop

Van 4 tot 90 jaar, iedereen doet mee aan onze Djembe workshop. Wij vinden het fijn om met de verschillende generaties een Drum Workshops te houden. Samenhorigheid te creëren en toch iedereen op eigen niveau aan bod te laten komen. De kleintjes in het zonnetje, met oudere een Walsje en de jongeren een flinke uitdaging met de muziek.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

De duur van de Djembe workshop

U bent vrij om de lengte van uw Djembe workshop geheel naar wens in te vullen, zodat het perfect past in uw programma. Van 20 minuten tot een compleet avondvullend programma. Het is echter onze ervaring dat een Djembe workshop van anderhalf uur met een kleine pauze het beste werkt.

De groepsgrootte tijdens uw Djembe workshop

Drum 4 Fun beschikt over voldoende grote Djembe’s/ trommels. Wij geven dan ook Djembe workshops aan groepen van 7 tot 700 personen. De meeste workshops geven wij aan groepen van 20 tot 180 personen. Afhankelijk van de Djembe workshop nemen wij voldoende muzikanten mee, decoratiemateriaal en geluidsapparatuur.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Gratis groeps foto & een serie foto’s van uw Djembe workshop

Met uw eigen toestel maakt Masjha een aantal foto’s. Dan heeft u deze direct in bezit. Masjha heeft een Diploma Film Academie van de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten 1997. Zij maakt graag een aantal mooie foto’s.

Diploma’s / handgemaakt kettinkje

Na de Djembe workshop krijgen uw werknemers een Djembe kettinkje, dit wordt gepresenteerd als Afrikaans Diploma. Een leuk aandenken aan een geslaagde Djembe workshop. De kettinkjes zijn handgemaakt door een familie in West-Afrika. U kunt deze extra bij bestellen.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Onze tevreden klanten, reviews van Verenigingen & Privé feesten.

Klant tevredenheid vinden wij belangrijk. Wij hebben dan ook onze workshops aangepast en verbeterd tot een mooi product waar wij volledig achter staan. Onze passie voor de West Afrikaanse Djembe muziek is in 1994 aangewakkerd. Na jaren lang les hebben gehad van Afrika’s beste muzikanten, zijn wij begonnen met het geven van workshops. In 2006 hebben wij hier ons full time werk van gemaakt. En tot op heden maken wij met heel veel plezier muziek. Mensen laten genieten en verbinden is onze drijfveer. 

Masjha & Jan Snijder – Drum 4 Fun

Beste Jan en Masjha,
Nogmaals dank voor de leuke workshop bij Zuidvogels! knap hoe jullie in korte tijd de jongeren samen lieten spelen.
Groeten,
Wesley de Ruiter, Zuidvogels C selectie
Dag Jan en Masjha,
Wij hebben erg genoten van jullie workshop. Deze werd zeer gewaardeerd. Ik vind het een echte aanbeveler als teambuilding evenement en heb jullie gegevens al gedeeld met ons secretariaat.
Hartelijk dank voor de leuke workshop bij Atletiek Vereniging De Spartaan. Wij als organisatie hebben genoten van alle glunderende gezichten van onze vrijwilligers.
Hartelijke groet,
Lenie en Jeannette, van José, Atletiek Vereniging De Spartaan
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Design

Djembe Drum Workshop voor prive Feesten en Verenigingen. 

 • Afrikaans trommelen in Renkun voor jaarlijks straatfeest van Overhof buurt.
 • Drum 4 Fun in Groesbeek voor familie-reunie van Theo.
 • Djembe workshop met Fun in Amstelveen voor verjaardag van bewoner van woonvoorziening WC Westerwijk.
 • Djembe workshop met Fun in Wognum voor Soosavond van  Vrijetijdsbesteding NH Leekerwijde.
 • Djembe spelen in Hobrede voor gehandicapte bewoners van Stichting Villa.
 • Muziek workshop in Woude voor bruiloft feest van Arjan en Myrna.
 • Teambuilding Activiteit in Zwartesluis voor vrijwilligersfeest Woon en zorg centrum De Schans.
 • Percussie workshops in Hank voor Zangeressen van meidenkoor Woest genoegen.
 • Afrikaanse Djembe workshop in Lissa voor vrijwilligersmiddag van de atletiekvereniging De Spartaan.
 • Trommel workshop in monickendam voor jaarlijks koor en misdienaars uitje bedrijf RK Nicolaas en Antoniuskerk.
 • Djembe Activiteit in nieuwegein voor dagbestedingsruimte van stichting Reinaerde.
 • Afrikaans trommelen in Wageningen voor studentenorkest de Ontzetting uit Wageningen haar 6e lustrum. 

Djembe Drum Workshop voor prive Feesten en Verenigingen. 

 • Trommel workshop in Lisse voor vrijwilligers avond van Woonzorgcentrum Berkhout. 
 • Djembe Activiteit in Haarzuilens voor Afscheid examinatoren van Stichting Opleidingen Contractcatering.
 • Afrikaans trommelen in Waarland voor Home-Start vrijwilligers bedanken van GGD Hollands Noorden.
 • Drum 4 Fun in Teuge voor vrijwilligers van Dorpsfeest.
 • Djembe workshop met Fun in Maarssen voor verjaardagsfeest van Corrie.
 • Djembe workshop met Fun in Nieuwegein voor 40 jarig lustrum van de regio Lek&IJssel van de vereniging de Zonnebloem.
 • Djembe spelen in Nieuwkoop voor Startweekend van het kerkenwerk Nederlands Hervomde Kerk.
 • Muziek workshop in Odiliapeel voor 25 jarig huwelijk van Fmilie Jansen.
 • Percussie workshops in Lunteren voor Laatste Zonnebloemvakantie leeftijd 40-65 jaar.
 • Afrikaanse Djembe workshop in teuge voor  dorps feest van sjw peco. 
 • Trommel workshop in Brakel tijdens tuinfeest voor kinderen tot ongeveer 16 jaar.
 • Djembe Activiteit in Zwolle voor sport en speldag thema Jungle van manege voor gehandicapten Stichting Paardrijden voor Gehandicapten ’t Hoefijzer.
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
0
Instrumenten
0
uur per dag
0
dagen genieten
0
provincies