Feestelijke Djembé workshop voor teambuilding en bedrijfsuitje

Iedereen een professioneel percussie-instrument en vanaf de eerste seconde klinkt er livemuziek. Traditionele West-Afrikaanse ritmes op verschillende instrumenten wisselen elkaar af. In het kleurrijke decor waant men zich even in Afrika. Collega’s ziet men in een andere setting, talenten worden ontdekt. Ritmische energieke muziek vult de ruimte. Een ervaring die bij uw collega’s een blijvende positieve indruk achterlaat. Drum 4 Fun staat voor uw djembe workshop met een professioneel team voor u klaar.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Muziek – Teambuilding – Entertainment

De drie pijlers van Drum 4 Fun

Het is onze ervaring dat deze drie onderdelen elkaar overlappen en versterken. Elk bedrijf wil graag dat zijn werknemers ontspannen samenwerken, in een team dat een eenheid vormt, elkaar aanvult en vol positieve energie zit.  Toch is elke percussieworkshop uniek, elke groep is anders. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen, samen bepalen wij de insteek van uw djembé workshop.

 • MUZIEK – Wilt u muzikaal de diepte ingaan, met extra uitdaging in de ritmes?

 • TEAMBUILDING – Is eenheid, en verbinding van uw team met een doel, de essentie.

 • FUN – Of een extra feestelijke percussieworkshop met Fun. (Onze specialiteit)

Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Wat een gezelligheid en wat een sfeer. Het hele team is nog steeds onder de indruk van elkaar! Sportief zijn we zeker, maar dat we ook allemaal zo ritmisch waren… Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Pascalle Raphorst, Sportfondsen Lansingerland B.V.
Hoe kan je zo’n fantastische avond kort samenvatten? Samen, plezier, aanstekelijk enthousiasme en humor hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd waar nog lang over werd nagepraat. Bedankt!
Esther Everdus , Ziekenhuis Gelderse Vallei
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Door onze jarenlange ervaring geeft Drum 4 Fun ook uw team een onvergetelijke djembé workshop, waar nog lang over nagepraat wordt.

Drum 4 Fun is gespecialiseerd in een feestje bouwen. Ook tijdens een teambuilding Djembé workshop. Samen plezier maken in een beat, tijdens het trommelen, verbind mensen. Niets brengt meer eenheid dan wanneer collega’s in eenzelfde ritme trommelen, op een informele, muzikale en actieve manier. Vaak zijn deelnemers verrast dat ze direct mee kunnen doen. Onvermoede talenten van collega’s komen naar voren, waardoor teamleden of werknemers elkaar van een andere kant zien en elkaar opnieuw ontdekken. Samen muziek maken tijdens een personeelsfeest heeft een positieve invloed op een fijne en gezonde werksfeer.

De Djembé workshop van Drum 4 Fun is een muzikaal totaalpakket met FUN!

 • Wij komen naar u toe.

 • Wij DECOREREN de ruimte tot een warme Afrikaanse oase.

 • Voor elke werknemer een GROTE HANDGEMAAKTE DJEMBE TROMMEL

 • Een scala aan PROFFECIONELE PERCUSSIE INSTRUMENTEN staat voor u klaar.

 • U speelt vanaf het begin TRADITIONELE WEST-AFRIKAANSE MUZIEK 

 • Naast de INSTRUCTEUR is altijd minimaal een TWEEDE MUZIKANT aanwezig.

Design
 • ZELFEXPRESSIE – Eigen creativiteit en fantasie van de deelnemers wordt in een veilige setting  gestimuleerd.

 • GRATIS EXTRA’S – Met Ice-breakers, party gadgets en dans battle is uw feestelijke muziekworkshop compleet.

 • VERSCHILLENDE PROGRAMMA’S  – U kunt kiezen  en show van 45 minuten of anderhalf uur!

Wij zijn creatief en gedreven en zetten onze flexibiliteit en service in voor uw feestelijke Djembé workshop!

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Over:  Drum 4 Fun – sinds 2006!

In de loop der jaren hebben wij onze percussieworkshops aangepast en verbeterd. Deze zijn uitgekristalliseerd tot een mooi en goed product waar wij volledig achter staan. Een vaste groep professionele muzikanten en entertainers, die volledig op elkaar zijn ingespeeld, vormt de basis voor een kwaliteitsworkshop djembé.

Wat een mooie interactie tussen de instructeur en onze mensen. Het liep muzikaal meteen goed. De ritmes waren energiek en er was een goede spirit. Mensen stappen over hun grens door ze direct te vragen, ze werden meegezogen door jullie enthousiasme. Iedereen voelde zich daardoor op hun gemak.  Ik heb veel vrolijke gezichten gezien, het was top! Nogmaals bedankt. Hartelijke groet,

Lidia Merloo , Zorg Verandert
Design

Jan Snijder

Enthousiaste muzikant en getalenteerd instructeur
Jan speelt sinds 1994 met Afrika’s beste muzikanten. Vanaf 1998 geeft hij djembé-les en -workshops. Een hobby waarvan hij in 2006 zijn werk maakte. Vol kracht en vuur staat hij voor de groep, mensen motiveren is voor hem vanzelfsprekend. Hij heeft hiervoor een natuurlijke charme en talent.
Design

Masjha Jaring

Allround danseres en entertainer in hart en nieren
Tijdens haar studie speelde Masjha al djembé, het liefst elke dag. Ook is met veel passie dansen is altijd al deel van haar leven geweest. Of het nu Rock & Roll is, buikdansen, traditionele Afrikaanse dans, Salsa of 80’s Disco. Muziek maken en met mensen samen genieten is haar drijfveer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en helpt mensen hun ‘flow’ vinden.
De mensen kwamen enthousiast uit de workshop vandaan en men was de volgende ochtend nog steeds enthousiast. Goed en erg leuk dat sommige mensen hun eigen “podium” kregen. Ik werd ook verrast door mensen die op het werk ingetogen zijn en nu helemaal losgingen. Ik ben gevaren op een eerdere kennismaking tussen Drum4Fun en verwachtte fun, enthousiasme en samen muziek maken en dat is volledig waargemaakt.
Esther Rotensen , Zuidland, De Zorgcircel
Wat werden we goed wakker gisteren., het was echt een enorm succes!
Ook achteraf veel leuke reacties gehad van de deelnemers. Dank nogmaals voor jullie enthousiaste bijdrage aan een prachtige Qurios tweedaagse in Dalfsen.
We hebben jullie gegevens nu, dus weten we jullie zeker ook voor een volgend event of training te vinden. Veel succes weer met jullie werkzaamheden! Hartelijke groet,
Paul & Trudy , Hospitality Consulting Qurios

Decoreren van de ruimte & party gadgets

Soms duurt het even voor mensen uit hun dagelijkse werksfeer loskomen. Wij hebben hiervoor een hele serie ice-breakers ontwikkeld. Het begint met het decoreren van de ruimte, zodat de mensen zich in een totaal andere omgeving wanen, waardoor zij sneller ontspannen. U herkent uw kantine niet meer terug. Wij hebben genoeg materiaal om zelfs een conferentiezaal om te toveren tot een warme, vrolijke en feestelijke Afrikaanse oase. Daarnaast hebben wij materialen mee zoals buikdanssjaaltjes voor over de schouders en lange zijden wikkelrokken voor dames.

De 120 percussie-instrumenten die Drum 4 Fun standaard gebruikt tijdens uw djembé workshop

Drum 4 Fun heeft een unieke collectie professionele slagwerkinstrumenten. 120 authentieke handgemaakte trommels uit West-Afrika. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat de deelnemers het interessant vinden om op verschillende instrumenten te spelen. Behalve dat het leuk is om elk kwartier op een ander instrument te spelen, is een ander bijkomend voordeel, dat het de handen van de deelnemers spaart. Er is altijd helaas een percentage mensen met gevoelige handen, vandaar dat Drum4Fun heeft geïnvesteerd in instrumenten, die je met een stok bespeeld.  De djembe bespeel je met je handen.  Andere instrumenten worden met een stok bespeeld: Doun-douns – met hun lage bass sounds. De Krin – een melodie-instrument met hoge tonen en de Ballafoon een grote houten sillofoon. Elk instrument met een eigen Timbre, klankkleur en sound. Leuk ook om te zien hoe mensen een voorkeur hebben en zo is er na de pauze tijd en ruimte om naar wens te spelen op je favoriete instrument.  Samen vormen de instrumenten een eenheid, zodat het tijdens de percussie muziek workshop goed klinkt, zoals een echte Afrikaanse band. Een energiek en volumineus concert. In één woord: fantastisch! Als extra hebben wij voor tijdens het dansen ook nog shakers en tamboerijnen.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
Drum4Fun deed het geweldig! Zij wisten namelijk in no time ons gezelschap van over het algemeen wat oudere, bedachtzame mannen naar mooie momenten te trommelen. Een hele goede break van de dag die beslist over een serieus onderwerp ging. Prima, maakte de dag helemaal compleet!
Drum4Fun, bedankt voor jullie inzet en professionaliteit namens de organisatie.
R. Geradts, ICT - Nationale Politie
We hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de djembé workshop met Drum 4 Fun. Het heeft ons saamhorigheidsgevoel absoluut versterkt. Bedankt voor jullie energieke bijdrage! Mensen waren echt heel enthousiast.
Bedankt voor je medewerking en groeten aan jullie hele vitale crew!
Karin Maties, Rabobank

Voor elke gelegenheid een djembé workshop op maat

Bij elke gelegenheid creëert Drum 4 Fun een passende vibe. Een groep verpleegkundigen, leerkrachten, een brandweerkorps, IT’ers, kantoorpersoneel…  Voor elke groep hebben wij een eigen aanpak ontwikkeld. Onze ervaring komt hierbij goed van pas. Of het gaat om een bedrijfsuitje, vergaderbreak, medewerkersfeest, teambuilding, trainingstraject, bedrijfsevent, teamuitje of congres Energizer. Onze percussieworkshop geeft iedereen een boost. Dit verklaart het succes van onze djembé workshops. Wij voelen mensen en situaties aan!

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Design
Design

Elke groepsgrootte heeft zijn eigen dynamiek tijdens de djembé workshop

Drum 4 Fun heeft voor elke groepsgrootte een eigen methode ontwikkeld.

 • 5 – 15 DEELNEMERS – Intensief trommelen met veel persoonlijk aandacht.

 • 15 – 120 DEELNEMERS – Collega’s vormen een waar ensemble. Ze zien elkaar in een nieuwe setting, maken persoonlijk contact en verbinden zich samen in een muzikaal ritme.

 • 120 OF MEER DEELNEMERS – (geen maximum) – Vol overgave, met veel energie, muziek beleven in een aanstekelijke beat.

Lengte van de djembé workshop kunt u zelf kiezen

Wij passen ons aan uw wensen en uw programma aan. Mocht dit nog in ontwikkeling zijn, dan kunnen wij eventueel ideeën en tips geven. Wij hebben inmiddels ongeveer 1600 workshops gegeven, deze ervaring delen wij graag.

 • ENERGIZER  – 30-45 minuten – Krachtige percussie workshop!

 • REGULIERE DJEMBE WORKSHOP  – 90 minuten (incl. 15 min pauze)

Tip: Voor een feestelijk teamuitje of teambuilding evenement is een djembé workshop van anderhalf uur, met een kleine pauze, een optimale tijdsduur.

Design
Design

Extra: Beweging, spel en (limbo-)dansen.

Livemuziek werkt uitnodigend tijdens een djembé workshop. Na 10 minuten trommelen is er een korte warming up (3 minuten); achter de djembé staan, waarbij beweging, bodypercussie en trommelen elkaar afwisselen. Dit breekt het ijs, mensen moeten lachen en het drummen gaat meteen beter. Na de pauze (indien gewenst) volgt een dans/limbo. Met een Shaker in de hand, een battle-dans met competitie-fun waarbij prijzen zijn te winnen. Natuurlijk is bewegen niet verplicht: alles mag, niets moet.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Drum 4 Fun verzorgt workshops in heel Benelux. Het enige dat nodig is, is een plek waar alle deelnemers op een stoel in een cirkel kunnen zitten. Natuurlijk is een mooie locatie, met een unieke ambiance, perfectie akoestiek en veel ruimte, het prettigst. Wij passen ons aan en kunnen op elke locatie (met ons decor) een sfeervolle djembé workshop geven. Van een feestzaal in een kasteel, de bedrijfskantine, de kapschuur, de kweekkas in kleurrijke tuin tot de groepsaccommodatie in het bos. Succes verzekerd!

Design
Design

Unieke gratis groepsfoto en mooie actiefoto’s.

In het kleurige decor, met alle instrumenten, maakt Masjha met uw eigen toestel een aantal actiefoto’s en een groepsfoto. Op deze manier heeft u de foto’s direct in uw bezit. Wat de kwaliteit van de foto’s betreft zit het wel goed: Masjha heeft een Filmacademie diploma van de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten en jarenlange fotografie- en filmervaring.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
0
Instrumenten
0
uur per dag
0
dagen genieten
0
provincies

Reviews – Meer dan 750 bedrijven gingen u voor.

Design
Design
Design
Design
Bedankt voor jullie optreden, volgens mij vond iedereen het leuk. Het was een wel heel gemêleerd gezelschap. De volgende dag waren er positieve geluiden: van: weer eens iets anders, tot: lekker losgegaan.
Met vriendelijke groet,
Eelerwoude Tallien , Fokkema Teamleider
Hartelijk dank voor uw zeer geslaagde workshop! We hebben erg genoten. De organisatie liep op rolletjes, de aankleding was sfeervol (schermdoeken, schouderdoeken met belletjes, etc.). Uw enthousiasme was zeer aanstekelijk, waardoor de (toch wat serieuze, timide) deelnemers tijdens de workshop steeds meer lol kregen. Ik wens u veel succes met alle volgende workshops, wie weet tot ziens! Vriendelijke groeten,
Rafke Schoffelen , rne geneeskunde Radboudumc
Design
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
In dit bedrijf hadden we nog nooit samen gedanst of muziek gemaakt, de mensen waren dan ook wat terughoudend. Maar na een half uurtje stond iedereen te swingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. De volgende dag had men het er nog over. Bedankt voor alles: de prettige contacten vooraf, de verstrekte informatie, het enthousiasmeren, de workshop en niet te vergeten de geweldige muziek. Jullie zijn schatten van mensen en ik hoop dat er nog heel veel workshops van jullie zullen volgen. Liefs en groeten,
L. Brandenburg, Oostwoud International BV
Ontzettend bedankt voor de leuke, verbindende workshop. Het was een geweldige ervaring en een heerlijk swingende afsluiting van een top dag. Na een intensief inhoudelijk dagprogramma was het tijd voor ontspanning. De leden van programmagroep Recreatie om de Stad, functionarissen van de Provincie Utrecht, genoten van de interactieve djembé workshop. Drum 4 Fun kreeg iedereen los achter de djembé en op de vloer. We hebben heerlijk muziek gemaakt.
J. Groenveld, Provincie Utrecht
Design
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
Jullie waren keurig op tijd, er waren voldoende instrumenten voor iedereen en er was goed onderling overleg. Wij vonden het allemaal een geweldige workshop en hebben ervan genoten. Dank voor jullie inzet.
Hartelijke groet,
Anna Fleur , Amygdala B.V.
Het was een zeer geslaagde middag. Zonder jullie enthousiasme was dit ons niet gelukt. Eenieder heeft het zeer gezellig gehad, wij zullen het hier nog wel eens over hebben, van: weet je nog, en: wat was het leuk, een hele ervaring… ect.
Nogmaals dank en ga zo door met zoveel gezelligheid en enthousiasme dit “getrommel” over te brengen op de mensen. Wie weet tot …
Met vriendelijke groetjes,
P. Maus, De Jongh Uitvaartverzorging
Design
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Drum 4 Fun hoopt ook u van dienst te mogen zijn.

Wij vonden de djembé workshop die jullie bij ons op de afdeling gaven erg leuk. Ondanks dat het aantal deelnemers niet hoog was, bleek dat je met een kleine groep mensen toch ook een leuke workshop kan hebben. Zelfs na het weekend heb ik nog erg leuke reacties ontvangen op de workshop. Ik zal jullie ook zeker bij anderen aanbevelen als het om een djembé workshop gaat.
Met vriendelijke groet,
T. Lievering , Gemeente Utrecht
Jullie zeker bedankt. Ik heb genoten. Mooi om te zien hoe jullie iedereen meekrijgen en hoe ook de mensen die geen muziekachtergrond hebben het snel oppikken. Dat gaf zeker voldoening en tijdens het eten werd er druk na gepraat.
Marjo Koopman , Waterschap Drents Overijsselse Delta
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]