Passie voor samen muziek & Feest maken.

Djembe workshops geven wij al sinds 1995. Met passie en als hobby begonnen wij aan dit avontuur, sinds 2006 full time werk, met dezelfde passie. Hopelijk mogen wij nog heel lang mensen blij maken en met elkaar verbinden, tijdens onze onze Djembe muziek workshops.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Drum 4 Fun is een professionele organisatie

Drum 4 Fun staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te geven met een Djembe workshop. Wij beschikken over 450 handgemaakte instrumenten; Grote Djembe trommels, Krins, Doundouns, Bongo’s, Ballafoon, Bougarabou en Sabar. Met onze bus komen wij door heel Nederland. Alles hebben wij bij ons; geluidsapparatuur, decor, party gadgets en verkleed spullen.  Een compleet feestje in de bus voor elke percussie workshop.  Dit maakt ons geheel onafhankelijk en direct inzetbaar. Wij zijn dan ook zeer flexibel en denken graag met u mee.

Over Ons – in het kort…

  • Sinds 2006 full time Djembe workshops.

  • Muziek maken wij sinds 1995.

  • Muziek, Dans en Fun gaan bij Drum 4 Fun hand in hand.

  • 135 workshops per jaar

Wij adviseren graag, bel vandaag nog 0229 – 75 89 39

Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Design
De workshops zijn enthousiast ontvangen! Het programma verloopt in een hoog tempo, is afwisselend en voor elke leerling haalbaar . De collectieve ritme-ervaring van het spelen op de djembe is indrukwekkend. Pluspunt is dat er naast het groepswerk ook aandacht en ruimte is voor de individuele kwaliteiten van de leerling. Drum4Fun is een echte aanrader als aanvulling op de reguliere muziekles!
Erik Peetam Docent Muziek, Scholen aan Zee - Den Helder

Het team van Drum 4 Fun

De kracht van Drum 4 Fun zit hem in goede communicatie en heel veel Fun, tijdens de Djembe workshops. Behalve het duidelijk en snel aanleren van een ritme hebben onze instructeurs haarfijn door hoe ze van een groep een vrolijke samenwerkende band maken, waar naast het ritme de humor de boventoon voert in onze Djembe workshops.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Design
Design

Jan Snijder

Jan’s passie voor de West-Afrikaanse Djembe muziek begon ongeveer 20 jaar geleden. Het is voor hem elke keer weer een kick om een groep te laten genieten van de energie die deze muziek met zich mee brengt. De kracht van Jan zit hem in goede communicatie, als geen ander weet hij de ritmes uit te leggen en tegelijkertijd humor in de groep te brengen.

Masjha Jaring

Masjha is allround documentaire filmmaker, percussionist, danseres en entertainer in hart en nieren!

Tijdens haar studie aan de filmakademie speelde Masjha al djembé, het liefst elke dag. Ook is met veel passie dansen altijd deel van haar leven geweest. Muziek maken en met mensen samen genieten is haar drijfveer. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en helpt mensen hun ‘flow’ vinden.
Design

De Band & De Instructeurs

Jan en Masjha hebben contact met vele Afrikaanse top muzikanten, door heel Nederland.

Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]