Passie voor samen muziek & Feest maken.

Djembe workshops geven wij al sinds 1995. Wat ooit als passie en hobby begon is sinds 2006 full time geworden. Hopelijk mogen wij nog heel lang mensen blij maken en verbinden met onze Djembe workshops.

Neem contact op voor een OFFERTE & PRIJS - Klik hier of bel 06-145 90 277

Drum 4 Fun is een professionele organisatie

Drum 4 Fun staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te geven met een Djembe workshop. Wij beschikken over 450 grote eigen Djembe trommels, meer dan 10 andere instrumenten, een grote bus, geluidsapparatuur, decor, verkleed spullen en alle andere spullen die nodig zijn voor een Djembe workshop. Dit maakt ons geheel onafhankelijk en direct inzetbaar. Wij zijn dan ook zeer flexibel en denken graag met u mee.

Over Ons – in het kort…

  • Sinds 2006 full time Djembe workshops.

  • Muziek maken wij sinds 1995.

  • Muziek, Dans en Fun gaan bij Drum 4 Fun hand in hand.

  • Meer dan 10 muzikanten door heel Nederland

Wij adviseren graag, bel vandaag nog 0229 – 75 89 39

Design
KLIK HIER VOOR EEN: OFFERTE & PRIJS
Design
De workshops zijn enthousiast ontvangen! Het programma verloopt in een hoog tempo, is afwisselend en voor elke leerling haalbaar . De collectieve ritme-ervaring van het spelen op de djembe is indrukwekkend. Pluspunt is dat er naast het groepswerk ook aandacht en ruimte is voor de individuele kwaliteiten van de leerling. Drum4Fun is een echte aanrader als aanvulling op de reguliere muziekles!
Erik Peetam Docent Muziek, Scholen aan Zee - Den Helder

Het team van Drum 4 Fun

De kracht van Drum 4 Fun zit hem in goede communicatie en heel veel Fun, tijdens de Djembe workshops. Behalve het duidelijk en snel aanleren van een ritme hebben onze instructeurs haarfijn door hoe ze van een groep een vrolijke samenwerkende band maken, waar naast het ritme de humor de boventoon voert in onze Djembe workshops.

KLIK HIER VOOR EEN: OFFERTE & PRIJS
Design
Design

Jan Snijder

Jan’s passie voor de West-Afrikaanse Djembe muziek begon ongeveer 20 jaar geleden. Het is voor hem elke keer weer een kick om een groep te laten genieten van de energie die deze muziek met zich mee brengt. De kracht van Jan zit hem in goede communicatie, als geen ander weet hij de ritmes uit te leggen en tegelijkertijd humor in de groep te brengen.

Masjha Jaring

Masjha is documentaire/filmmaker van beroep en danseres. Djembe spelen doet zij nu al sinds 1997. Ook heeft zij vele reizen naar Afrika gemaakt.  Tijdens de workshops speelt zij doundoun, begeleidt zij de dans en decoreert de ruimtes. Masjha houd ervan met mensen plezier te maken.

Design
Design

Kelly Snijder

Kelly gaat al haal hele leven mee naar alle Djembe workshops. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een van Nederlands beste Djembe spelers. Tijdens de workshops speelt zij doundoun. Zij daagt de mensen uit om met haar ritmes te spelen.

De Band & De Instructeurs

Drum 4 Fun werkt met een aantal vaste instructeurs samen. Verder hebben wij contact met meer dan 10 Afrikaanse top muzikanten, door heel Nederland.

Design
Design
Neem contact op voor een OFFERTE & PRIJS - Klik hier of bel 06-145 90 277