Drum4Fun houd zich aan de corona maatregelen en komt naar u toe.

BASISSCHOOL SCHOOLREISJE KOMT NAAR JE TOE

Muziek workshops en voorstelling

IEDEREEN DOET MEE!

Wilt u uw leerlingen een onvergetelijke muzikale ervaring geven. Gedegen muziek les, stralen in een voorstelling en dit alles met veel Fun. 

Met Drum 4 Fun is het mogelijk! Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Hoe verloopt op de MUZIEKDAG basisschool een Djembe workshop met muzikale theater show/ voorstelling van Drum 4 Fun

De muziekdag begint met een feestelijke OPENING op het schoolplein. Dan krijgen alle leerlingen een DJEMBE WORKSHOP.  Voor basisscholen hebben wij in de loop der jaren een systeem ontwikkeld, afhankelijk van de leeftijd word er les gegeven. Wij trommelen, dansen, acteren en zingen met de leerlingen. Onze doelstelling is : Met plezier op een vrolijke manier talenten ontdekken, eenheid in de groep creëren en samen naar een MUZIKALE THEATER SHOW/ VOORSTELLING toe werken.

La Grande Finale    –    The Big Show    –    De Fantastische Voorstelling!!!

MUZIEK – DRUM – DANS – THEATER – ZANG – DANS

Alle ouders en leerlingen zitten in de prachtig gedecoreerde zaal. Honderden instrumenten staan klaar, alle leerlingen zijn verkleed, een feest voor het oog.  De allerkleinste zitten al klaar op het podium, zij doen de aftrap. De Directeur heet iedereen welkom en dan kan de  MUZIKALE THEATER SHOW/ VOORSTELLING beginnen.

Het verhaal start met groep 1/2, zij spelen de liedjes die zij geleerd hebben en nemen het publiek mee op reis naar Afrika. Er klinkt een daverend applaus en na een uitgebreide buiging is groep 3/4 aan de beurt.  Nu mogen ook de ouders mee klappen met het interactieve Afrikaanse ritme dat deze groep geleerd heeft. Bij groep 5/6 komt de energie helemaal los. Groep 7/8 sluit samen met de Talenten groep in een spetterende Dans/Flash-mob de voorstelling af. Met de hele school zingen wij nu de eind tune, zelf ouders doen mee.

De 45 minuten zijn omgevlogen. Maar de ervaring neemt iedereen mee. Voldaan en blij kijkt men terug op een hele speciale dag.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Djembe workshop muziekdag met Opening & Voorstelling 

WIJ DRAAIEN DIT PROGRAMMA ZONDER  HULP-OUDERS (ook leerkrachten worden grotendeels ontzien)

 • DE OPENING – Op het school plein wordt er aan het begin van de dag muziek gemaakt.

 • DE LESSEN – De leerlingen krijgen allemaal een les op niveau, van een ervaren muziek docent.

 • INSTRUMENTEN – Naast Djembe is er ook tijd om doundoun, krin en Ballofoon te spelen.

 • MUZIEK – Wij werken met traditionele West-Afrikaanse Djembe ritme’s. ook voor groep 1/2

 • MUZIKANTEN GROEP/TALENTEN – Uit de bovenbouw kiezen wij 12 leerlingen zij krijgen extra les.

 • DE DANS/ FLASH MOB – Ongeveer 8-45 leerlingen leren een dans, dit is de afsluiting van de show.

 • EXTRA – Decor / kostuum / les kist / maskers maken / instrumenten maken.

 • VOORSTELLING – Alle leerlingen geven een interactieve voorstelling voor de ouders. 

Wij adviseren graag, bel vandaag nog 0229 – 75 89 39

Wij zijn in het bezit van Verklaring Omtrent het Gedrag
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige dag die wij en de kinderen hebben gehad door jullie Djembe workshops en de finale uitvoering. Wij allen hebben van de dag genoten en mede dankzij jullie is mijn afscheidsdag een groot succes geworden.
Niet alleen van de kinderen, maar ook van het publiek kregen wij later hele positieve commentaren en bewondering voor het muzikale resultaat dat jullie in zo korte tijd met de kinderen weten te bereiken. En bij dat publiekscommentaar sluit ik/ons team zich volledig aan. Hopelijk zijn jullie met al die prachtige instrumenten goed en veilig thuis aangekomen. Nogmaals heel veel dank. Ik zou jullie graag op een volgend evenement weer uitnodigen.
Eef Visser, Leerkracht - OBS De Rietlanden te Marken

Afrikaanse percussie muziek tijdens de Djembé workshops.

Bij een Djembe workshop maken de leerlingen samen muziek. Het leuke van onze Djembe workshop is dat wij werken op niveau, waardoor alle leerlingen mee kunnen doen.  Al vrij snel spelen ook uw leerlingen een traditioneel West-Afrikaans Djembe ritme. Wij kijken tijdens de Djembe workshop naar de afzonderlijke muzikale talenten van uw leerlingen en stemmen de uitdagingen daar op af.  Elke groep krijgt een eigen ritme/ lied compleet met oproep, solo’s en spetterende afsluiting.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Muziek maken is essentieel in de opvoeding.

Onderzoek heeft aangetoond dat muziek goed is voor het zelfvertrouwen en zelfs leidt tot betere leerprestaties. Natuurlijk creëert onze Djembe workshop ook veel samenhorigheid het is een krachtige manier om uw leerlingen met elkaar in een ritme te verbinden. Dit verhoogt de groepsenergie en stimuleert het samenwerken.

Ook is uit dit onderzoek gebleken dat het essentieel is dat de muziek lessen met plezier gegeven worden. Wij heten niet voor niks Drum 4 Fun. Er is dan ook veel ruimte voor een grapje en eigen inbreng van de leerlingen.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Op deze muziekdag, decoreren van de les ruimte & voor de Show

Wij vinden het belangrijk om een totaal ervaring te geven aan de leerlingen Daarom word ook de les ruimte gedecoreerd.  Als wij aankomen decoreren wij de ruimte waar de Djembe workshops plaatsvinden. Met decoratiedoeken en andere spullen, zo vindt de Djembe workshop plaats in een warme, vrolijke en vooral feestelijke Afrikaanse oase. Wij hebben genoeg materiaal om een gym-zaal of het hele schoolplein om te toveren.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

De Instructeur & Muzikanten tijdens de Djembé workshop muziekdag.

Jan Snijder en zijn team geven de workshops van Drum 4 Fun. Op de pagina -Over ons- kunt u een korte biografie lezen. Onze passie voor de Afrikaanse percussie muziek is er al sinds 1994. Voor de groep staan, leerlingen motiveren en entertainen is ons talent. Wij vinden het echt super om te zien, dat je met alle leerlingen in een korte tijd iets fantastisch kan bereiken. Ze een ervaring geven die ze mee nemen voor het leven.En op elke school ontdekken wij talent, wat natuurlijk helemaal mooi is om te stimuleren.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Les Kist met powerpoint en video filmpjes

Een prachtige kist met wel 20 verschillende handgemaakte houten instrumenten uit West-Afrika. Deze komt op een mooie plek in de school te staan, zo kunnen de leerlingen op hun gemak alle instrumenten uitproberen. Er zit per instrument ook nog een compleet geschiedenis verhaal bij (powerpoint). Ook over de muziek wordt veel verteld. En met de bijbehorende video filmpjes kunnen de leerlingen een compleet beeld krijgen van deze muziek stijl.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

135 SLAGWERK/ PERCUSSIE/ AFRIKAANSE DRUM INSTRUMENTEN

Drum 4 Fun heeft, uniek in Nederland, een collectie van 135 handgemaakte grote houten slagwerk/ percussie instrumenten.  Alle instrumenten die men ook in een traditionele West Afrikaanse drum band tegenkomt.  Wij hebben voldoende instrumenten bij ons dat de leerlingen niet hoeven te delen of wachten. Er wordt gerouleerd zodat elke leerling op elk van de vier hoofd instrumenten kan spelen. (60 djembe, 20 Doundoun, 20 Krin, 10 Balafoon) Het is onze ervaring dat leerlingen het leuk vinden om naar hartelust te kunnen experimenteren en wisselen. Naast de hoofd instrumenten hebben wij ook nog extra instrumenten bij ons. (4 Sabar, 4 bougarabou,15 shakers, 20 tamboerijnen) Deze diversiteit aan instrumenten zorgd er ook voor dat de muziek mooi en gelaagd klinkt.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Hopelijk heeft u wat aan deze evaluaties. De leerlingen hebben dit helemaal zelf opgeschreven:
– Het was super en geweldig . Ik vond het leuk, maar mag ik volgende keer nog meer erbij dansen. Ik hoop dat ik jullie weer zie volgende keer. En bedankt voor het bezoek . Groetjes Daan
– Het was fantastisch. Het was zo geweldig dat ik thuis elke dag op mijn kleine djembe speel. Hartelijke bedankt Isabella.
– Ik vond heel erg leuk. Ik vond het leukst wat Masha deed. Die Afrikaanse dans. Doei dag. Dag ik ben Pieter
– Hoi het was super leuk. Als ik groot word zou ik graag nog een keer bij jullie komen. Ik vond echt heel super gaaf . bedankt Kevin
– Het was super fijn, ik vond het super leuk om mee te doen bij alles. Dank je wel voor alles. Groetjes Oskar
Marcha Kleijkers (leerkracht), basisschool De Wereldwijzer te Eindhoven
Het schema dat jullie hadden gemaakt voor deze dag werd strak gevolgd, dit liep dus zeer goed. Het werd als zeer prettig ervaren, dat ook de peuters even mee mochten doen. De kinderen van groep 7 en 8 die de hele dag bij de workshop aanwezig mochten zijn, waren hier erg enthousiast over. De uitvoering rond 14.45 uur was een groot succes, de ouders en kinderen waren zeer enthousiast over de workshop.
Conclusie: Ik ga ervan uit, dat er het komend schooljaar net als vorig jaar, wederom een djembé-workshop wordt georganiseerd.
Karin van Schouten, Bos en Duinschool te Bloemendaal

Onder aan deze pagina reviews van scholen en referenties van leerkrachten en leerlingen.

Extra Muzikale Talenten les tijdens de muziekdag

Wij beginnen de de dag met de bovenbouw groep, de meest getalenteerde/ gemotiveerde leerlingen kiezen wij uit. Zij mogen dan de hele dag met ons mee draaien. Zo leren zij begeleidende partijen spelen bij de andere groepen. En naast Djembe spelen leren zij ook nog Doun-doun, Ballofoon, Sabar, en Krien spelen. Als alle groepen aan bod zijn geweest  krijgen zij nog een extra Privé-les/ Talenten-les.  In die privé les maken wij een finale nummer voor tijdens de voorstelling.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Balans tijdens de Djembe workshop muziekdag: Dans, Zang, Djembe Muziek en Theater.

Elke groep krijgt naast het ritme dat ze leren ook een kort lied dat ze zingen gecombineerd met theater expressie en dans. Zo wordt het verhaal verteld. ook kan elke leerling zijn/haar talent tot uiting brengen.  Voor de bovenbouw is dit uitgebreid met een extra dans les.  Dit is een korte en krachtige dans/ flash mob, die de leerlingen zelf creëren met ons les materiaal.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Schema van de dag & De groepsgrootte tijdens de Djembe workshops

Wij maken een schema voor de hele dag. Afhankelijk van het aantal leerlingen, de schooltijden en uw wensen delen wij de Djembe lessen in. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

De locatie waar de Djembe workshop muziekdag plaatsvindt

Voor een Djembe workshop is niet veel nodig: een plek die groot genoeg is om alle leerlingen te laten zitten. Wij decoreren de Djembe workshop ruimte verder. Meestal is een grote gymzaal het prettigst. Bij de voorstelling komen de ouders kijken en dan kan een schoolplein of nabij gelegen theater zaal uitkomst bieden.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Welke gelegenheid leent zich voor deze Djembe workshop muziekdag met Show

Muziek les is natuurlijk altijd goed, maar door het extra feestelijke karakter van onze Show leent deze dag zich bij uitstek voor…

 • Feest / Lustrum viering / Afscheid van leerkracht
 • Start of einde van het school jaar of in Januari start van het nieuwe jaar
 • Start of einde van de projectweek
 • Muziek of cultuur dag
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

De duur van de Muziekdag: Djembe workshop & Show

Wij maken het schema. Meestal krijgen de onderbouw groepen 30 minuten les. De Middenbouw 40 minuten en de bovenbouw 45 minuten. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten á een uur. Dit alles ter indicatie en u kunt natuurlijk ook uw wensen kenbaar maken.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Verkleden / kostuum voor tijdens de Show

Een SHOW is natuurlijk pas compleet als ook alle leerlingen verkleed zijn. Wij houden van een wouw ervaring, dus ook hier is aan gedacht. Voor alle leerlingen is er wel iets om het show kostuum compleet te maken. Hoeden / brillen / buikdans sjaaltjes en complete stoere outfits voor de oudste.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Maskers & Instrumentjes maken tijdens deze muziekdag

Wij geven de muziek lessen en organiseren de Show. Daar is verder geen hulp vanuit de school voor nodig. Wij komen met een compleet muzikanten team. De leskist met powerpoint kunnen de leerlingen zelf bekijken.

Maar mocht u voor de rest van de dag nog een invulling nodig hebben dan sturen wij u een uitgebreid pakket toe met ideeën en tips om MASKERS EN INSTRUMENTJES TE MAKEN. deze komen natuurlijk tijdens de show van pas.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Diploma voor elke leerling

Een heus Djembe Diploma. Dit is natuurlijk voor de kleinste erg leuk om te krijgen. Wij sturen deze van te voren op zodat de Leerkrachten de namen er al op kunnen zetten.

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!

Onze tevreden klanten, reviews van scholen.

Klant tevredenheid vinden wij belangrijk. Wij hebben dan ook onze workshops aangepast en verbeterd tot een mooi product waar wij volledig achter staan. Onze passie voor de West Afrikaanse Djembe muziek is in 1994 aangewakkerd. Na jaren lang les hebben gehad van Afrika’s beste muzikanten, zijn wij begonnen met het geven van workshops. In 2006 hebben wij hier ons full time werk van gemaakt. En tot op heden maken wij met heel veel plezier muziek. Mensen laten genieten en verbinden is onze drijfveer. 

Masjha & Jan Snijder – Drum 4 Fun

Design
Design
Afsluiting van het vorige schooljaar Drumsessie De laatste schooldag hebben we afgesloten met een spetterende drumsessie van alle leerlingen. Volgens mij hebben de kinderen en ouders genoten van de laatste schooldag! Mijn dochter vond het heel leuk. Op de djembe die we thuis hebben (een hele kleine) kan ze met haar broertje verder spelen.
We hebben een OV bijeenkomst gehad en de feedback was dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Onze dank,
Ivonne Donkers, Ouder werkgroep cultuur oudervereniging OBS De Wilge
Wij vonden het erg geslaagd en jullie hebben een professionele manier van werken en aanpak. Fijn dat alle leerlingen aan bod kwamen en er tijd was voor persoonlijke aandacht. het klonk uiteindelijk goed er was sprake van een voorstelling met kwaliteit. Met vriendelijke groet,
Martijn van Bokhoven, Directeur Oranje Nassauschool
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Design
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op!
Design
 • Djembe workshop & Show in Zwolle voor 280 basisschool leerlingen vanOBS Zwolle en Regio
 • Djembe workshop & Show Meppel Start nieuw schooljaar van 130 basisschool leerlingen Oosterboerschool
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Rhoon voor 140 basisschool leerlingen eindejaarsfeest obs Rhoon-De Overkant
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Heerenveen voor 100 basisschool leerlingen van CBS Het Kompas
 • Djembe workshop & Show Dreischor voor 170 basisschool leerlingen afscheid collega en afsluiting schooljaar van OBS De Klimop
 • Djembe workshop & Show Nijmegen voor 458 basisschool leerlingen, intercultureel project Afrika voor OBS Klein Heyendaal.
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Leiden voor Cultuurproject 185 basisschool leerlingen van Montessorieschool Apollo
 • Djembe workshop & Show Bloemendaal voor 170 basisschool leerlingen van Bos en Duinschool
 • Djembe workshop & Show Noorscheschut voor projectweek muziek voor 200 basisschool leerlingen van CBS De Regenboog
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Terheijden voor 333 kinderen van BSO Eskadee
 • Djembe workshop & show in Rijssen voor muziek project van 200 basisschool leerlingen van Wilhelminaschool
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Heiloo schoolthema en carnaval 120 basisschool leerlingen van De paulusschool
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Bloemendaal 250 basisschool leerlingen van Bos en Duin
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Hilversum 350 basisschool leerlingen De wilgen
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Assendelft 250 basisschool leerlingen OBS De Delta
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Haaren 150 basisschool leerlingen OBS De Hasselbraam
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Bennebroek 125 basisschool leerlingen Willinksschool
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Hoorn 65 basisschool leerlingen Van kostveld school
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Amsterdam 125 basisschool leerlingen 8ste Montesorie
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Oudega 65 basisschool leerlingen Great Haersmaskoalle
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Leischendam 250 basisschool leerlingen De trampoline
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Leiden 450 basisschool leerlingen PCS De Springplank
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Vlissingen 200 basisschool leerlingen OBS De Branding
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Houten 250 basisschool leerlingen OBS Het Moziek
 • Djembe workshop-dag met Voorstelling in Nieuwe Tongen 95 basisschool leerlingen CBS Oranje Nassau
OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39
0
Instrumenten
0
uur per dag
0
dagen genieten
0
provincies