Djembe workshop locaties in Drenthe

Drum4Fun geeft Djembe workshops op locatie in heel Nederland. In een schuur bij de boer of op een kasteel, overal maakt Drum4Fun een waar feest van uw evenement! Met ons decor, party gadgets en instrumenten collectie maken wij elke locatie gezellig, zo ontstaat er meteen een feestelijke sfeer. Heerlijk samen genieten van goede muziek maken, met Drum 4 Fun een gegarandeerd succes sinds 2006!

Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]
  • Bespreek beschikbaarheid en catering rechtstreeks met de locatie. Zo bespaart u bemiddelingskosten.

  • Boek uw Djembe workshop bij ons. Dan heeft u gegarandeerd de laagste prijs.

  • Drum 4 Fun decoreert de ruimte voor u, GRATIS.  

OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39

Op deze locaties zijn wij eerder geweest voor een Djembé workshop

STAD NAAM + LINK
Zuidwolde Steenbergerhoeve
OFFERTE & PRIJS OF BEL 0229 – 75 89 39
BEDRIJVEN
PRIVE FEEST
BASISSCHOOL
STUDENTEN
Feestelijke Djembé workshop voor teambuilding en bedrijfsuitje
Voor teambuilding of bedrijfs feest. Djembe workshops van Drum 4 Fun zijn een krachtige manier om mensen met elkaar te verbinden en ze te laten genieten. Ontspannen en vol energie komen uw collega’s uit onze Djembé workshops.    Meer lezen
Design
Dagproject: Djembé workshops & Voorstelling 
Drum 4 Fun geeft aan alle groepen Djembe workshops. Elke groep leert een eigen ritme. Wij sluiten de dag af met een Voorstelling voor de ouders. Alle leerlingen doen mee.  Incl. Dans les, Talenten groep, Decor, Kostuum, & Les kist.  Meer lezen . . . . .

Djembe workshop bedrijven
Muziek workshop op uw familiedag of het jaarlijkse verenigings uitje.
Met de extra feestelijke Djembe workshop van Drum 4 Fun is uw feest  compleet. Voor alle leeftijden geschikt.  Door heel Nederland. Alle groepsgrottes.  Meer lezen . . . . .
Djembe workshop bedrijven
Educatieve Djembé workshop met FUN voor studenten.
Van  VMBO tot Universiteit, alle studenten hebben baat bij een muziek workshop.  Een leuke en opfrissende, actieve en muzikale uitdaging. Wij bieden een uniek totaal pakket van educatieve djembé workshops, muziek, dans, decoratie en Fun.  Meer lezen . . . . .

Boek uw Djembe workshop bij Drum 4 Fun.

Met liefde voor de muziek komen wij u entertainen!

Neem contact op voor een OFFERTE & PRIJS – Klik hier of bel 06-145 90 277

Uniek in Nederland! 

Djembe workshop totaal pakket.

  • Entertainment met FUN

  • Meer dan 120 handgemaakt Djembé’s

  • Professioneel bedrijf sinds 2006.

  • Kleurijk Afrikaans decor.

  • Vast team van Muzikanten.

  • Party gadgets; buikdans sjaaltjes, zijde rokken …

Drum4Fun deed het geweldig! Zij wisten namelijk in no time ons gezelschap van over het algemeen wat oudere, bedachtzame mannen naar mooie momenten te trommelen. Een hele goede break van de dag die beslist over een serieus onderwerp ging. Prima, maakte de dag helemaal compleet!
Drum4Fun, bedankt voor jullie inzet en professionaliteit namens de organisatie.

R. Geradts, ICT - Nationale Politie

In dit bedrijf hadden we nog nooit samen gedanst of muziek gemaakt, de mensen waren dan ook wat terughoudend. Maar na een half uurtje stond iedereen te swingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. De volgende dag had men het er nog over. Bedankt voor alles: de prettige contacten vooraf, de verstrekte informatie, het enthousiasmeren, de workshop en niet te vergeten de geweldige muziek. Jullie zijn schatten van mensen en ik hoop dat er nog heel veel workshops van jullie zullen volgen. Liefs en groeten,

L. Brandenburg, Oostwoud International BV

We hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de djembé workshop met Drum 4 Fun. Het heeft ons saamhorigheidsgevoel absoluut versterkt. Bedankt voor jullie energieke bijdrage! Mensen waren echt heel enthousiast.
Bedankt voor je medewerking en groeten aan jullie hele vitale crew!

Karin Maties, Rabobank

Ontzettend bedankt voor de leuke, verbindende workshop. Het was een geweldige ervaring en een heerlijk swingende afsluiting van een top dag. Na een intensief inhoudelijk dagprogramma was het tijd voor ontspanning. De leden van programmagroep Recreatie om de Stad, functionarissen van de Provincie Utrecht, genoten van de interactieve djembé workshop. Drum 4 Fun kreeg iedereen los achter de djembé en op de vloer. We hebben heerlijk muziek gemaakt.

J. Groenveld, Provincie Utrecht

Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige dag die wij en de kinderen hebben gehad door jullie Djembe workshops en de finale uitvoering. Wij allen hebben van de dag genoten en mede dankzij jullie is mijn afscheidsdag een groot succes geworden.
Niet alleen van de kinderen, maar ook van het publiek kregen wij later hele positieve commentaren en bewondering voor het muzikale resultaat dat jullie in zo korte tijd met de kinderen weten te bereiken. En bij dat publiekscommentaar sluit ik/ons team zich volledig aan. Hopelijk zijn jullie met al die prachtige instrumenten goed en veilig thuis aangekomen. Nogmaals heel veel dank. Ik zou jullie graag op een volgend evenement weer uitnodigen.

Eef Visser, Leerkracht - OBS De Rietlanden te Marken
0
Instrumenten
0
uur per dag
0
dagen genieten
0
provincies
Offerte & Prijs – Neem vanaag nog Contact op! [Klik Hier]

Onze tevreden klanten.  

Drum 4 Fun is een professionele organisatie. Sinds 2006 geven wij Djembe workshops. Met onze Djembé workshop reizen wij dagelijks door heel Nederland. Met passie voor de muziek, staan wij klaar om u een onvergetelijke ervaring te geven.